By 26 May 2014 1 Comments Read More →

Regulament

Persoanele care doresc să posteze comentarii sau gânduri pe platforma „Cultura Dialogului” trebuie, în prealabil, să-și exprime acordul cu privire la normele de conduită ale platformei și să se înregistreze. Răspunderea pentru conținutul articolelor și comentariilor care apar pe platformă – chiar și după ce trec de filtrul de postare – aparține doar autorilor lor.

Atenție: autentificarea presupune mai mulți pași. Veți primi un email de confirmare, și numai după ce ați accesat linkul respectiv și ați fost aprobat de către sistem veți putea să postați comentarii pe platforma Cultura Dialogului.

Persoanele care doar caută să exprime opinii personale fără a fi interesate și de opiniile altora, persoanele care nu mai caută răspunsuri, ci au doar „certitudini”, persoanele care nu împărtășesc scopul și valorile acestui grup, postacii „de meserie” și oamenii care stârnesc conflicte de „dragul” conflictelor NU sunt invitați și bineveniți în acest grup.

Informațiile, comentariile,  publicitatea care nu au legătură directă și clară cu scopul acestei platforme nu sunt binevenite în acest grup și pot fi șterse. Respectăm libertatea de exprimare, dar nu vrem să diluăm conținutul și să abatem atenția acestui grup de la scopul asumat.

ATENȚIONARE! Persoanele care nu respectă indrumările și regulile acestui grup vor fi atenționate, iar dacă încălcarea îndrumărilor și a regulilor va continua, cu regret, vom fi nevoiți să nu le mai permitem accesul in această platformă.

Posted in: Articole

1 comentariu la articolul "Regulament"

Trackback | Comments RSS Feed

  1. ofilip says:

    Salut această inițiativă.

Lasă un comentariu

Trebuie să fii logat ca să poți adăuga un comentariu.