Autori

Articolele publicate pe platforma CulturaDialogului.Ro vor parcurge în viitor un traseu riguros de validare prin metoda peer-review folosită de jurnalele științifice. Este vorba de verificarea articolelor propuse spre publicare de catre „peers”, persoane cu competențe în domeniul abordat de autor. În mod practic, se realizează o colaborare între redactorii site-ului, autori și recenzori.

Recenzorii vor fi persoane cu competențe în zona abordată în articolul respectiv. Ei rămân anonimi față de autorii articolelor pe care le recenzează. Sugestiile făcute de recenzori sunt transmise direct redactorilor, care le transmit mai departe autorului. Autorul decide daca tine cont de ele sau nu, însă decizia finală de a publica articolul revine administratorilor paginii CulturaDialogului.ro

Autorii articolelor își asumă pe deplin responsabilitatea punctelor de vedere prezentate in articolele respective.

Autorii articolelor publicate până în prezent:

Poza Cristi

Cristian Șoimaru

 

Activist civic și social, jurist, networker, pastor și lider creștin. Are 40 de ani și lucrează în București.

 

 

 

Vasilică CroitorVasilică Croitor

Vasilică Croitor este păstorul Bisericii Betleem din Medgidia. Ca membru fondator al Agenției Penticostale de Misiune Externă a călătorit în diverse țări în scop misionar. În Comunitatea Regională Penticostală Constanța are funcția de vicepreședinte. Ca traducător și editor, a coordonat apariția a peste cincizeci de cărți în limba română, prin Editura Succeed Publishing. Între 2006 și 2011 a păstorit și Biserica Betel din Constanța. Vasilică este căsătorit cu Mihaela și împreună au trei copii, Denisa, Beniamin și Miriam. Pasiuni: cititul, tenisul, limbile străine.

 

 

 

 

Cristi CazacuCristi Cazacu

Cristian Cazacu, artist, compozitor, interpret și producător muzical, se învârte în mediul muzical preponderent neoprotestant din România de mai bine de douăzeci de ani. Având la activ trei albume audio și apariții pe alte câteva compilații, Cristian s-a implicat în decursul anilor în diverse contexte muzicale (închinarea bisericii, concerte, recitaluri, tabere, conferințe, apariții radio, TV, festivaluri, susținerea de seminarii despre închinare muzicală și compoziție)—din toate extrăgând tot mai mult nevoia formării și promovării unei practici creative a închinării creștine prin artă având la bază un fundament teologic sănătos, dinamic și bine contextualizat, pentru a se putea alinia cu adevărat la scopurile misiunii Împărăției lui Dumnezeu între semenii noștri. Cristian și-a obținut masteratul în studii interculturale la Fuller Theological Seminary, California, SUA, cu specializare în închinarea creștină la nivel global. Arădean pursânge, Cristian a absolvit atât Liceul Economic (secția Finanțe-Contabilitate), cât și Facultatea de Marketing și Management (Universitatea de Vest Vasile Goldiș), pe malurile Mureșului. Mutat cu Bella și Avi pentru o vreme pe malurile Begăi, Cristian lucrează mai nou și cu copilașii de vârsta grădiniței, călătorind muzical cu aceștia prin toată lumea.